Savori de la cititori Februarie 2015

1

Savori de la Cititori februarie 2015

Savori de la cititori Februarie 2015. A mai trecut o luna si multi dintre cititorii nostri s-au incumetat sa ne probeze retetele. Se pare ca au facut-o cu succes! Dincolo de fotografiile cu preparatele realizate stau si multe mesaje de multumire. Si noi va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si pentru ca aveti incredere in noi! Special pentru voi, cititorii nostri, am creat aceste pagini, un fel de “Panou de onoare” unde am reunit aceste fotografii care ilustreaza preparatele voastre gatite dupa retetele noastre.

 

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si pentru ca ne dati cel mai fain sentiment de implinire – un fel de “mission accomplished”.

Echipa Savori Urbane (Diana si Oana) ii felicita pe cei care s-au incumetat sa testeze retetele, le multumeste pentru votul de incredere acordat si ii invita si pe restul cititorilor sa le admire creatiile! Va invitam pe toti in Grupul Savori Urbane de pe Facebook!

Grup Savori Urbane large feb 2015

FOR THOSE ABOUT TO COOK, WE SALUTE YOU!

Click pe poze pentru retete. Vizionare placuta!

Echipa Savori Urbane (Diana si Oana) ii felicita pe cei care s-au incumetat sa testeze retetele, le multumeste pentru votul de incredere acordat si ii invita si pe restul cititorilor sa le admire creatiile!

Va multumim tuturor pentru ca ne sunteti alaturi!! Va asteptam cu drag si in Grupul Savori Urbane de pe Facebook!

Grup Savori Urbane large feb 2015

Aici gasiti toate retetele gatite de cititori.

Cititori Savori Urbane

Alte știri culinare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.