Schimburi dulci cu gust de caritate 2014

3

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (1)

„Schimburi dulci cu gust de caritate 2014” – editia a 3-a – 27 noiembrie 2014. Am avut onoarea de a participa si anul acesta la evenimentul caritabil organizat de Asociatia Sirinia in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad (Sectia neonatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Arad). Evenimentul de desfasoara sub forma unei licitatii ale carei „loturi” sunt dulciurile. Mihaela Les este creierul si motorul intregului eveneniment, organizandu-l impecabil in fiecare an.

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (16)

Gazda evenimentului a fost din nou „Art Caffe” din Piata Avram Iancu (Arad) – o cafenea deosebita,”old school”, plina de obiecte decorative vechi. O ambianta eleganta si foarte cosy.

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (10)

Fotografiile din articol sunt realizate de Bianca Unc (Unc Bianca Photography).

Am participat si in 2013 la acest eveniment, ca „persoane fizice”, inainte de a ne crea site-ul Savori Urbane. Atunci am preparat muffins, biscuiti cu banane si cereale si o negresa cu glazura de portocale. La prima editie beneficiarii au fost copiii din cadrul INTEGRA Asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale iar anul trecut copilasii diagnosticati cu autism din cadrul Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Copii cu TSA Arad si copiii proveniti din medii defavorizate (familii monoparentale, familii sarace) din cadrul Scolii Generale nr. 3 Arad.

Uite ca anul acesta am avut placerea sa ne regasim pe afisul evenimentului in postura de „parteneri” alaturi de Eny Design si Tabita Pan.

afis schimburi

Scopul acestui eveniment a fost strangerea de fonduri pentru copiii abandonati in spital la sectia neonatologie precum si pentru copiii proveniti din medii defavorizate (familii monoparentale, familii sarace) din cadrul Scolii Generale nr. 3 Arad.

Deoarece eu am fost plecata la Food Bloggers Conference 2014 a ramas pe umerii Dianei intreaga actiune. Ne-am tot consultat la telefon ce sa pregateasca si am ramas la niste briose delicioase cu cafea, briose de Craciun si un tort Punsch cu crema de ciocolata suhaida, martipan si fructe confiate.

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (3)Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (9)

Din cate mi-a povestit Diana intreaga seara a fost foarte reusita, peste 100 de persoane dand curs invitatiei lansate de Asociatia Sirinia si Mihaela Les. S-a povestit, s-au licitat prajituri si torturi si s-au si degustat la fata locului.

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (13)

S-au strans 2680 lei, bani care vor fi folosiți pentru achizitionarea de hainute pentru copilasii abandonati in maternitate si pentru achizitionarea de materiale necesare desfasurarii activitatilor cu copiii proveniti din medii defavorizate din cadrul Scolii Generale nr. 3 Arad. Toate prajiturile ramase au fost colectate si donate si ele catre copii nevoiasi. Uite ca se poate!

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (2)

Suntem foarte mandre si multumite de faptul ca am putut contribui cu putin la acest eveniment – „Schimburi dulci cu gust de caritate” – care sustine o cauza atat de nobila. Va asteptam si la anul, in numar cat mai mare!

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (8)

Iata cateva imagini din acea seara minunata de 27 noiembrie 2014. Fotografiile apartin Unc Bianca Photography si aici poate fi vizualizat intregul album (150 de imagini).

Se apropie Craciunul si mai sunt multe de facut si de facut si de indreptat pana atunci. Vom incerca sa-i ajutam pe copiii acestia cat ne sta in putinta.

„United we stand, divided we fall” – Pink Floyd, The Wall

Savori Urbane schimburi dulci caritate 2014 (6)

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.