Asevi detergenti – un ajutor de nadejde pentru curatenia casei tale

1


Pons Asevi Mio detergent pardoseli Savori Urbane (2)Asevi detergenti – un ajutor de nadejde pentru curatenia casei tale. Curatarea temeinica a casei (nu numai de Sarbatori) este o activitate care ne consuma energia si timpul. Ea poate deveni mai usoara daca folosim produse de curatenie de calitate.

Cu totii suntem enervati de praful si noroiul pe care le aducem de afara, de petele de calcar si rugina care apar pe robinete sau de murdaria lipicioasa de pe aragaz. Toate acestea pot fi indepartate cu usurinta cu produsele Pons – Asevi. Pons Quimicas este o companie spaniola care exista inca din 1965 si care produce o gama larga de produse de curatenie (domestice si profesionale). Ele se gasesc si pe piata romaneasca si mi-au fost trimise spre testare.

In Romania, SC PONS RO PRODCOM SRL are ca obiect de activitate fabricarea, importul si distributia detergentilor, beneficiind de experienta si sustinerea totala a firmei Pons Quimicas din Spania.

Pons Asevi Mio detergent pardoseli Savori Urbane (1)Am primit un colet cu produsele din imaginea de mai sus:

 • SOLUTIE PENTRU PARDOSELI ASEVI MIO 1 L -solutie pentru toate tipurile de pardoseli, concentrata, igienizanta, parfum placut si de durata. Nu necesita clatire, nu lasa urme, uscare rapida.
 • DETERGENT PENTRU VASE MANUAL ASEVI ULTRA 0.75 L – detergent de vase pentru spalare manuala, mare putere de curatare si degresare.
 • DEGRESANT ASEVI PULVERIZATOR 0.75 L – solutie degresanta, concentrata, elimina grasimea rapid si fara efort. Ideala pentru curatenia in bucatarie: aragaz, cuptoare, hote, mobilier si ustensile de bucatarie.
 • ANTICALCAR ASEVI ZAS PULVERIZATOR 0.75 L – elimina rapid depunerile de calcar lasand suprafata curata si stralucitoare. Ideal pentru : chiuvete, cabine de dus ,faianta, baterii si orice loc unde se acumuleaza calcarul. Parfum placut si de durata, igienizant.
 • SOLUTIE UNIVERSALA CU DEGRESANT ASEVI 1,4 L: formula concentrata, degresanta, speciala pentru suprafetele din bucatarie si nu numai: pardoseala, faianta, mobilier de bucatarie, jaluzele, aparatura electrocasnica. Igienizant, uscare rapida, parfum discret.
 • MOP ASEVI MICROFIBRA ROZ : ideal pentru spalarea manuala a pardoselilor, superabsorbant

Asevi Mio – detergent pentru pardoseli

Stiti ca petrec mult timp in bucatarie si este evident ca pardoseala ei se pateaza zilnic. Mai mult, din motive estetice mi-am ales o gresie neagra mata care este foarte greu de intretinut. Pe ea se vede orice fir de faina, scama sau pata de lichid. Am tot testat detergenti pentru pardoseli si nu m-au multumit: fie nu curatau ca lumea si trebuia sa insist mult cu mopul sau chiar cu perie, fie lasau dare albe sau pete mate dupa uscare. Un cosmar.

Am fost sceptica cu privire la Asevi Mio – detergent pentru pardoseli insa i-am dat o sansa. Hai sa vedem de ce e in stare!

Am ramas foarte placuta surprinsa de eficienta lui. Cu doar 3 capacele de Asevi Mio adaugate la o galeata de apa calduta am reusit din prima, fara eforturi, sa-mi curat foarte bine gresia neagra din bucatarie. Trebuie sa recunosc ca m-a ajutat foarte mult si mopul de microfibra (superabsorbant). In plus, toata bucataria mi s-a umplut de un parfum foarte placut si proaspat.

Asevi Mio detergent pardoseli Savori UrbaneAm astepta cu nerabdare sa se usuce gresia si sa vad daca raman urme pe ea. Nimic!! Sincer, sunt foarte multumita de Asevi Mio.

Urmeaza sa testez si celelate produse: detergentul de vase, solutia anticalcar si pe cea degresanta.

Pons Asevi Mio detergent pardoseli Savori Urbane (3)Asevi Mio se gaseste si in varianta cu aroma de portocale (eu am primit pliculete cu doze unice din ambele versiuni).

Asevi Mio detergent pentru pardoseli – bine de stiut:

 • Solutie concentrata de curatat pardoselile care ofera prospetime si un parfum exceptional o perioada indelungata de timp casei tale
 • Recomandat pentru pentru suprafete multiple: gresie, faianta, marmura, granit, mozaic, parchet, etc.
 • Concentratie mare
 • Persistenta de durata
 • Nu necesita clatire
 • Parfum placut
 • Igienizeaza suprafetele

Ma bucur ca exista si linia de detergenti si solutii profesionale (avizate de Ministerul Sanatatii) pe care intentionez sa le cumpar pentru laboratorul meu de cofetarie-patiserie (Atelier Gurmand Savori Urbane).

Produsele Asevi se pot cumpara din: reteaua de hypermarket-uri CORA din Bucuresti si provincie (Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Drobeta si Ploiesti), in punctele din en-gross-uri (Doraly, Smart Flora, Smart Voluntari, Chirigiu, Apromatco, Piata de Gros, Nik Center, Dragonul Rosu), in reteaua de magazine: Economat, Issa Internet, General Nic, in magazinele de cartier din Bucuresti si imprejurimi. In afara Bucurestiului, produsele sunt distribuite de distribuitorii locali in magazine si la consumatorii finali (hoteluri, restaurante, firme de curatenie, etc).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.