Cofetaria Cetatii – eveniment caritabil

4

briose savori urbane

Cofetaria Cetatii 2014. Savori Urbane a participat la un nou eveniment caritabil organizat de Asociatia Cetatea Voluntarilor si in beneficiul Asociatiei Integra, asociatia persoanelor cu dizabilitati mentale. Cu ocazia Halloween-ului s-a organizat un bufet dulce cu vanzare, bufet la care am participat si noi cu doua tipuri de briose, decorate in ton cu tema evenimentului. „Cofetaria cetatii” a avut loc in 31.10.2014, in incinta mall-ului Galleria Arad.

afis Cofetaria Cetatii Arad

Inimosii voluntari au amenajat si decorat un spatiu generos si primitor, in ton cu Halloween-ul.

voluntari public 1

Copiii si familiile acestora au fost intampinati cu multa caldura, muzica, jocuri si…dulciuri!! Parintii si sponsorii s-au intrecut in a prepara si a prezenta superbe creatii culinare de patiserie si cofetarie, decorate bogat si foarte gustoase. Acestea au fost cumparate de catre public iar o parte din banii stransi au fost donati Asociatiei Integra.

Noi am participat cu briosele cu caramele si alune (reteta aici) si cu cele cu mac si portocale (reteta aici). Au avut un mare succes!

briose mac portocale (24)

Copiii s-au jucat, au dansat, au mancat dulciuri. A fost o seara deosebit de placuta si de agreabila. Le multumim din nou organizatorilor Asociatia Cetatea Voluntarilor din Arad pentru eforturile depuse! Puteti conta oricand pe noi!

cetatea voluntarilor arad fetele cetatea voluntarilor arad

Reteta brioselor cu caramele si alune (click pe poza de mai jos)

briose caramele alune (19)

Reteta brioselor cu mac si portocale (click pe poza de mai jos)

briose mac portocale (1)

Nota: imaginile din articol apartin Cetatii Voluntarilor (cu exceptia celor marcate Savori Urbane).

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.