Torturi si prajituri la comanda, in Arad

Torturi si prajituri la comanda Arad Savori Urbane

Torturi si prajituri la comanda, in Arad. Savori Urbane – Atelier Gurmand – va prezinta Colectia de torturi pe care le puteti comanda in Arad. Torturile Savori Urbane sunt clasice sau moderne, preparate din ingrediente naturale si de calitate (unt, frisca naturala, ciocolata de marca, pastai de vanilie).

ADVERTISEMENT - PUBLICITATE
PRIMESTE SAPTAMANAL RETETELE PRIN EMAIL. ABONEAZĂ-TE!

Oferim si linia de prajituri, fursecuri si patiserie, cu aceleasi standarde de calitate: ecler, choux a la creme, cozonaci, beigli, panettone, linzer, isler, Jerbo etc.
Momentan comenzile se iau telefonic la 0729-700 280 si pe email: contact@savoriurbane.com. Comenzile se preiau cu minimum 3 zile lucratoare inaintea livrarii respectiv cu 30 de zile in cazul evenimentelor mari (nunti, botezuri).

Daca aveti alte idei de torturi sau preferati anumite combinatii de blaturi + crema, suntem deschisi la dialog. Ne gasiti si pe Facebook – Savori Urbane – Torturi si Prajituri.

Savori Urbane – Atelier Gurmand

Arad, Tel: 0729 700280

Preturi: intre 75 – 120 lei/kg

Toate torturile si prajiturile care contin ciocolata (neagra, cu lapte sau alba) sunt preparate cu Callebaut – ciocolata fina belgiana.

ADVERTISEMENT - PUBLICITATE

Callebaut ciocolata Savori UrbaneCandy bar – doar cu ingrediente naturale

Candy bar – prajituri asortate de sezon, cake pops, verrines (paharele) cu mousse de ciocolata sau fructe, mini tarte cu caramel si ciocolata, mini tarte vanilie fructe, choux a la creme, mini eclere, foietaj de casa, ciocolata de casa, mini Pavlova etc. Pret: negociabil.

loading...

loading...

Torturi cu creme tip mousse, ganache sau bavarois (cu frisca naturala), cu sau fara fructe – Click pe imagini pentru a le mari!

Torturi clasice cu creme pe baza de unt – Click pe imagini pentru a le mari!

Fursecuri si prajituri asortate – Click pe imagini pentru a le mari!

Macarons – diverse umpluturi – Click pe imagini pentru a le mari!

Torturi dietetice – low calories sau pentru diabetici (cu Stevia)

Torturi si prajituri la comanda: Oana Igretiu, Savori Urbane – Atelier Gurmand, Arad. Tel: 0729 700 280 Email: contact@savoriurbane.com

PRIMESTE SAPTAMANAL RETETELE PRIN EMAIL. ABONEAZĂ-TE!