Torturi si prajituri la comanda, in Arad

Torturi si prajituri la comanda Arad Savori Urbane

Torturi si prajituri la comanda, in Arad. Savori Urbane – Atelier Gurmand – va prezinta Colectia de torturi pe care le puteti comanda in Arad. Torturile Savori Urbane sunt clasice sau moderne, preparate din ingrediente naturale si de calitate (unt, frisca naturala, ciocolata de marca, pastai de vanilie).

Oferim si linia de prajituri, fursecuri si patiserie, cu aceleasi standarde de calitate: ecler, choux a la creme, cozonaci, beigli, panettone, linzer, isler, Jerbo etc.

Daca aveti alte idei de torturi sau preferati anumite combinatii de blaturi + crema, suntem deschisi la dialog. Ne gasiti si pe Facebook – Savori Urbane – Torturi si Prajituri.

Savori Urbane – Atelier Gurmand

Momentan NU se preiau comenzi.

Preturi: intre 90 – 120 lei/kg

Toate torturile si prajiturile care contin ciocolata (neagra, cu lapte sau alba) sunt preparate cu Callebaut – ciocolata fina belgiana.

Callebaut ciocolata Savori UrbaneCandy bar – doar cu ingrediente naturale

Candy bar – prajituri asortate de sezon, cake pops, verrines (paharele) cu mousse de ciocolata sau fructe, mini tarte cu caramel si ciocolata, mini tarte vanilie fructe, choux a la creme, mini eclere, foietaj de casa, ciocolata de casa, mini Pavlova etc. Pret: negociabil.

Torturi cu creme tip mousse, ganache sau bavarois (cu frisca naturala), cu sau fara fructe – Click pe imagini pentru a le mari!

Torturi clasice cu creme pe baza de unt – Click pe imagini pentru a le mari!

Fursecuri si prajituri asortate – Click pe imagini pentru a le mari!

Macarons – diverse umpluturi – Click pe imagini pentru a le mari!

Torturi dietetice – low calories sau pentru diabetici (cu Stevia)

Torturi si prajituri la comanda: Oana Igretiu, Savori Urbane – Atelier Gurmand, Arad.

Momentan NU se preiau comenzi.